knop terug naar homepage

In de zomer van 2001 heb ik de studie grafische en typografische vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag afgerond. In november van dat jaar ben ik bevallen van ons tweede kindje. M´n hoofd stond helemaal niet naar vormgeven, hoewel ik toch wel een paar opdrachten heb gedaan; huisstijlen en geboortekaartjes. Langzamerhand begon het weer te kriebelen en werd ik ook ge´nspireerd door de kinderen om me op andere vlakken te ontwikkelen – zie de woonaccessoires, kinderactiviteiten en fotografie.

Nu de kinderen zelfstandiger zijn kan ik meer mijn eigen weg gaan. Huisstijlen ontwerpen voor de startende ondernemer, maar ook bijvoorbeeld affiches en nieuwjaarskaarten voor de grotere bedrijven.

Het grafisch ontwerpen brengt met zich mee dat ik veel achter de computer zit, terwijl ik het juist ook heerlijk vind om met m´n handen en met materialen te werken; schilderen, papiermacheën en werken met textiel. Eind 2008 –en daarvoor incidenteel– ben ik serieus met vilten begonnen. Plukken wol met water en zeep vervilten tot een object; zie de vilten–over–vazen. Enerzijds meedenken hoe iemand zich wil profileren en daar een huisstijl bij ontwerpen en anderzijds met m´n handen en materialen experimenteren en iets laten ontstaan is voor mij de ideale combinatie.

Klik vrijblijvend rond op m´n website voor een impressie. Vragen kan je mailen naar
handtekening en mail - knop